Dispositivi & Accessori
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Prep. 15min
Totale 2h 20min
6 portions
Ingredienti
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
lukewarm water400 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)½
-
mixed cherry tomatoes cut in half12
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes to sprinkle1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1120.2 mg
Proteine
10.4 g
Calorie
1752.5 kJ /
417.3 kcal
Grassi
14.9 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
2.3 g
Carboidrati
59 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Pizza in Bianco
1h 20min
Thai watermelon salad
50min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Orange sponge cake
1h
Peach and custard cream muffins
50min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Focaccia
2h 5min
Portuguese bread
3h 30min
Turkish borek with cacik
1h
Fondant au chocolate
50min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min