Dispositivi & Accessori
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Prep. 10min
Totale 50min
6 porties
Ingredienti
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
19 g
Calorie
1761 kJ /
421 kcal
Grassi
26 g
Fibre
3 g
Carboidrati
29 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nessuna valutazione
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nessuna valutazione
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nessuna valutazione
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nessuna valutazione
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nessuna valutazione
Gebakken buns
Nessuna valutazione
Bulgur en rode linzensoep
50min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Victoria biscuit gebak
1h 10min