Dispositivi & Accessori
Gebakken buns
Prep. 15min
Totale 1h 30min
20 stuks
Ingredienti
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
124 mg
Proteine
6.8 g
Calorie
640.4 kJ /
153.2 kcal
Grassi
4.6 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
12.4 g
Carboidrati
20.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Nessuna valutazione
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Nessuna valutazione
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Vegan moussaka
1h 50min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nessuna valutazione
Sojabolognese
40min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nessuna valutazione
Vegan Bolognese
50min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min