Dispositivi & Accessori
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Prep. 10min
Totale 25min
2 portions
Ingredienti
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
610.7 mg
Proteine
23.6 g
Calorie
2599.4 kJ /
618.9 kcal
Grassi
46.9 g
Fibre
11.7 g
Grassi saturi
13.2 g
Carboidrati
26 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Mark Southon
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Pizza Bianca
40 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Quick beetroot relish
40 min
Basic bread rolls
45 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Tuna mornay
45 min