Vegetarian Japchae
TM6

Vegetarian Japchae

3.7 (25 valutazioni )

Ingredienti

  • 14 oz firm tofu
  • 2 - 3 tbsp cornstarch
  • 40 oz water
  • 7 oz cellophane noodles
  • 4 oz yellow onions, thinly sliced half moons
  • 3 garlic cloves, thinly sliced
  • 3 - 4 tbsp sesame oil, divided
  • 3 oz carrots, julienned
  • 3 oz fresh shiitake mushrooms, stems discarded, thinly sliced
  • 1 oz baby spinach
  • 4 oz bell peppers, julienned
  • 5 oz zucchini, julienned
  • 2 oz soy sauce
  • 1 oz sugar
  • 1 tbsp toasted sesame seeds
  • green onions, julienned, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2143.6 kJ / 512.4 kcal
Proteine
19.7 g
Carboidrati
67.2 g
Grassi
20.6 g
Grassi saturi
3 g
Fibre
5.7 g
Sodio
835.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative