Dispositivi & Accessori
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Prep. 40min
Totale 7h 30min
10 porties
Ingredienti
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (opzionale) zwart-wit
-
microgreens (opzionale)10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
583.7 mg
Proteine
10.4 g
Calorie
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Grassi
17.4 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
2.9 g
Carboidrati
13.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feestelijk Buffet
12 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Vegan pudding
15min
Tempé
48h
Flammekuchen
Nessuna valutazione
Tonijnkroketten
1h 30min
Kleine carnaval beignets
Nessuna valutazione
Zalm met waterkerskorst
Nessuna valutazione
Sojabolognese
40min
Mediterraanse gebakjes
Nessuna valutazione
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nessuna valutazione
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nessuna valutazione