Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Proteine
- 10.8 g
- Carboidrati
- 30.4 g
- Grassi
- 27.2 g
- Grassi saturi
- 11.3 g
- Fibre
- 10 g
- Sodio
- 333.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pasta e fagioli
26h
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Lentil moussaka
3h 30min
Eggplant with burghul
55min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min