Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Proteine
- 35.3 g
- Carboidrati
- 12 g
- Grassi
- 30.4 g
- Grassi saturi
- 13.2 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodio
- 1079.7 mg
Ricette alternative
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Seeded sausage rolls
50 menit
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 Min
Cauliflower flammkuchen
1j
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 menit
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Feta, spinach and potato frittata
1j