Dispositivi & Accessori
Kleine aspergeflans
Prep. 10min
Totale 55min
4 porties
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
17.8 g
Calorie
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Grassi
23.2 g
Fibre
2.2 g
Carboidrati
5.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Leve de lente
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mediterrane paprika's
Nessuna valutazione
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nessuna valutazione
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nessuna valutazione
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nessuna valutazione
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nessuna valutazione
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Quinoapuddings met frambozensaus
Nessuna valutazione
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min