Dispositivi & Accessori
Ukrainian dressed herrings
Prep. 20min
Totale 1h
6 portion
Ingredienti
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3685 mg
Proteine
24.3 g
Calorie
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Grassi
36.7 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
5.5 g
Carboidrati
12.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ukrainian cuisine
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Ukrainian chebureks
1h 35min
Spinach and lemon cake
3h 45min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Cheese mousse
10min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Courgette omelette
40min
Chicken in peach sauce
40min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Garlic Turkey Stew
45min