Dispositivi & Accessori
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Prep. 15min
Totale 1h 25min
8 porties
Ingredienti
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (opzionale)2 el
-
pecannoten (opzionale) gehakt2 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
418.1 mg
Proteine
8.2 g
Calorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Grassi
24.2 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
6.5 g
Carboidrati
12.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basis
8 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Blue Hawaii
Nessuna valutazione
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nessuna valutazione
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nessuna valutazione
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nessuna valutazione
Margarita van komkommer en chilipeper
Nessuna valutazione
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Kleine aspergeflans
55min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Zoetzure dhal
Nessuna valutazione
Quinoapuddings met frambozensaus
Nessuna valutazione
Dadel curry dip
5min