Braised Lamb Shanks
TM6

Braised Lamb Shanks

4.7 (104 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
  • 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
  • 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 tsp cornflour
  • 100 g water
  • 200 g red wine
  • 60 g balsamic vinegar
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 50 g tomato paste
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 2 tsp dried oregano
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1550 g lamb shanks (approx. 4)
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
5255 kJ / 1259 kcal
Proteine
79 g
Carboidrati
64 g
Grassi
71 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative