Dispositivi & Accessori
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Prep. 25min
Totale 3h 20min
20 portions
Ingredienti
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
75.4 mg
Proteine
3.2 g
Calorie
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Grassi
28.9 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
8.4 g
Carboidrati
58.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chef favourites
57 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 Std. 45 Min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2 Std. 15 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Spiked and spicy veggie juice
10 Min
Fresh tomato chutney
10 Min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Red onion relish
50 Min