Dispositivi & Accessori
Gevulde kroketten
Prep. 35min
Totale 2h 30min
14 porties
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 14 porties
Sodio
16858.1 mg
Proteine
370.4 g
Calorie
26656 kJ /
6370.9 kcal
Grassi
443.8 g
Fibre
21.3 g
Grassi saturi
199.1 g
Carboidrati
227.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Picknick
9 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Karamel varkensvlees
45min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
De eerste hap: Rijstpap
Nessuna valutazione
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Crème pâtissière
15min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nessuna valutazione
Scones met frambozenboter
25min
Rode ogen gevulde eieren
Nessuna valutazione
Bananenbrood
1h 50min
Driekoningentaart met hazelnoten
Nessuna valutazione
Curryworst en linzen
1h