Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Tofu sauce
- 100 g silken tofu
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 20 g water
- ground black pepper, to taste
Okonomiyaki
- 2 spring onions/green onions, trimmed, white part only, reserve green part thinly sliced, to garnish
- 450 g water
- 3 eggs
- 130 g buckwheat flour
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 240 g white cabbage, finely sliced
- 250 g raw prawn meat, cut into pieces (1.5 cm)
- extra virgin olive oil, to lightly grease
- bonito flakes, to serve
- 2 tsp Japanese pickled ginger, drained
- 1 tsp salt-reduced soy sauce, to drizzle
- Valori nutritivi
- per 4 portions
- Calorie
- 4510 kJ / 1080 kcal
- Proteine
- 104 g
- Carboidrati
- 88 g
- Grassi
- 30 g
- Grassi saturi
- 9 g
- Fibre
- 16 g
- Sodio
- 1810 mg
Ricette alternative
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
All-in-one chicken Congee
35min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Soba noodle mee goreng
40min
Indonesian white spice paste
35min