Dispositivi & Accessori
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Prep. 5min
Totale 25min
8 portions
Ingredienti
-
wholemeal self-raising flour plus extra to dust300 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
272.5 mg
Proteine
6.8 g
Calorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Grassi
3.3 g
Fibre
4.3 g
Grassi saturi
1.8 g
Carboidrati
28.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Green pea and feta hummus wraps
10min
Date and nut balls
20min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nessuna valutazione
Pastie slice
55min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Nessuna valutazione
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Aquafaba meringue kisses
2h 30min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Energy breakfast bars
40min
Nasi Lemak Basmati
30min