Dispositivi & Accessori
Fish and Zucchini
Prep. 10min
Totale 35min
1 portion
Ingredienti
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fish fillet (approx. 5-7oz)1
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste, divided2 - 3 pinches
-
zucchini thinly sliced (⅛ in.)6 - 8 slices
-
lemon thinly sliced2 - 3 slices
-
pine nuts1 tbsp
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3052.9 mg
Proteine
40.7 g
Calorie
2442.2 kJ /
583.7 kcal
Grassi
23 g
Fibre
3.9 g
Grassi saturi
3.6 g
Carboidrati
55.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cooking for One
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Avocado Tuna Salad
5min
Lemon Garlic Chicken
30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Turkey Taco Meat Filling
35min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min