Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Proteine
- 20.3 g
- Carboidrati
- 40.9 g
- Grassi
- 20 g
- Grassi saturi
- 11 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodio
- 354 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min