Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)

3.9 (11 valutazioni )

Ingredienti

  • 400 g button mushrooms
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
  • 1 onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried oregano
  • 200 g ricotta
  • 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
  • 60 g water
  • 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
  • 50 g mozzarella, grated
  • fresh basil, leaves only, to garnish

Valori nutritivi
per 4 portions
Calorie
5830 kJ / 1390 kcal
Proteine
68 g
Carboidrati
110 g
Grassi
69 g
Grassi saturi
28 g
Fibre
31 g
Sodio
1420 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative