Dispositivi & Accessori
Marbled meringue gateau
Prep. 30min
Totale 2h 35min
8 portions
Ingredienti
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
66.4 mg
Proteine
5.5 g
Calorie
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Grassi
37.4 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
22.8 g
Carboidrati
42.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Everyday
68 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2 Std.
Chocolate lava pudding
40 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Cottage cheese
4 Std. 30 Min
Croquembouche
Keine Bewertungen
Mayonnaise
5 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Mexican Chicken Ring
55 Min
Macaroons
40 Min