Dispositivi & Accessori
Retro prawn cocktail
Prep. 10min
Totale 20min
4 portions
Ingredienti
Prawns
-
water250 g
-
unpeeled, large raw prawns deshelled, deveined300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Marie rose sauce
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato sauce2 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika2 pinches
-
lemon juice to taste1 tbsp
-
Tabasco® sauce4 dashes
-
lemon cut into 4 wedges1
-
iceberg lettuce finely shredded½
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
784.5 mg
Proteine
14.2 g
Calorie
3221.6 kJ /
770 kcal
Grassi
78.2 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
8.2 g
Carboidrati
5.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Retro
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Spicy Cajun Rub
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Carrot and swede mash
25min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Mayonnaise
5min
Caramelised red onion chutney
24h
Caramelised red onion chutney
24h
Steak and kidney pudding
3h 45min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Fresh tomato chutney
10min
Mint sauce
5min