Dispositivi & Accessori
Tarbot in champagnesaus
Prep. 15min
Totale 40min
6 porties
Ingredienti
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1177.9 mg
Proteine
71.2 g
Calorie
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Grassi
36.8 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
15.4 g
Carboidrati
42.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pindakaas Havermoutbal
Nessuna valutazione
Groente-Omeletten
30min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nessuna valutazione
Glutenvrij Brood
3h 20min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nessuna valutazione
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nessuna valutazione
Mayonaise zonder ei
10min
Pierogi met vlees
1h
Chorizo Quiche
2h 30min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h