Dispositivi & Accessori
Fermented Onions (with Cutter)
Prep. 15min
Totale 72h 30min
4 portions
Ingredienti
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1534.1 mg
Proteine
20.6 g
Calorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Grassi
23.5 g
Fibre
4.8 g
Grassi saturi
3.5 g
Carboidrati
9.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gut Health
9 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Broccoli Stem Slaw
15min
Pickled Red Onions
1h 50min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h