Dispositivi & Accessori
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Prep. 15min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (opzionale)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
736.7 mg
Proteine
7.6 g
Calorie
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Grassi
13.4 g
Fibre
5.1 g
Grassi saturi
1.9 g
Carboidrati
52.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slicing and Grating
44 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1h
Vegan Bolognese
50min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
BBQ Jackfruit Burritos
45min