Dispositivi & Accessori
Pandan Sponge Cake
Prep. 5min
Totale 1h
8 slices
Ingredienti
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
128.1 mg
Proteine
5.4 g
Calorie
577 kJ /
137.9 kcal
Grassi
7.4 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
4.5 g
Carboidrati
12.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
ABC Soup
1h 10min
KL Hokkien Noodles
35min
Hot Dog Buns
2h
Char Kway Teow
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min