Dispositivi & Accessori
Kimchi Tofu Soup
Prep. 5min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1405.2 mg
Proteine
13.5 g
Calorie
868.1 kJ /
207.5 kcal
Grassi
11.2 g
Fibre
4.1 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
16.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sambal Brinjal
40min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Singapore Chilli Crab
50min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Date and Oat Drink
20min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min