Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 50 g dried shiitake mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- boiling water, for soaking
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 leek, white part only, cut into pieces (3 cm) (approx. 150 g)
- 125 g raw cashews
- 200 g white wine
- 200 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken tenderloins
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tbsp olive oil
- ½ brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 5 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 1 tbsp fresh lemon thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g fresh button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 1 - 2 zucchinis, cut into noodles using a spiralizer (approx. 10-15 cm long)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1328.3 kJ / 316.3 kcal
- Proteine
- 23 g
- Carboidrati
- 8.6 g
- Grassi
- 15.3 g
- Grassi saturi
- 2.7 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodio
- 578.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower "fried" rice
45min
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Curried sausages and lentils
1u.
Chicken and sweet corn soup
30min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Creamy honey mustard chicken
1u.
Chicken and cashews
55 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min