Chick Pea Curry
TM6 TM5 TM31

Chick Pea Curry

4.1 (85 valutazioni )

Ingredienti

  • 480 g tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    o 250 g dried chickpeas, soaked overnight then cooked (see tip)
  • 4 garlic cloves
  • 350 g onions, quartered
  • 50 - 60 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp cumin seeds
  • ½ tsp chilli powder
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 Tbsp amchoor (dried green mango powder)
  • 1 tsp garam masala
  • 800 g tinned chopped tomatoes
    o tomatoes, chopped
  • 1 tsp fine sea salt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1436 kJ / 343 kcal
Proteine
12.5 g
Carboidrati
35.4 g
Grassi
16.9 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative