Cream of Cauliflower and Coconut Soup
TM6 TM5

Cream of Cauliflower and Coconut Soup

4.3 (42 valutazioni )

Ingredienti

Soup

  • 100 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 100 g unsalted butter, diced
  • 750 g cauliflower florets (3-4 cm)
  • 400 g liquid vegetable stock, hot
  • 400 g coconut milk
  • 200 g double cream
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Garnish

  • 50 g butter
  • 125 g cauliflower florets, small (1-2 cm), blanched
  • 1 tsp cumin seeds
  • 1 tsp onion seeds
  • 50 g flaked coconut, toasted

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2381 kJ / 577 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
9 g
Grassi
57 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative