Dispositivi & Accessori
Curry Fish
Prep. 5min
Totale 35min
5 portions
Ingredienti
-
garlic cloves5
-
shallots50 g
-
dried chillies soaked and cut in pieces10
-
fresh ginger10 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in slices2 stalks
-
fish curry powder30 g
-
cooking oil60 g
-
light soy sauce20 g
-
torch ginger flower (bunga kantan), bud only, cut in thin slices1 stalk
-
water500 g
-
homemade chicken stock powder10 g
-
fish tail (1 fish tail), scored500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ladies' fingers8
-
tomatoes cut in wedges4
-
onions cut in slices (0.5 cm)100 g
-
fresh curry leaves leaves only1 sprig
-
coconut milk150 - 200 g
-
sugar1 tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
21 g
Calorie
1661 kJ /
397 kcal
Grassi
27 g
Fibre
3 g
Carboidrati
18 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spicy Asian
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Char Kway Teow
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nyonya Steamed Fish
45min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nasi Lemak
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Curry Chicken
1h