Dispositivi & Accessori
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Prep. 5min
Totale 10min
500 g
Ingredienti
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 500 g
Sodio
7679.4 mg
Proteine
28.8 g
Calorie
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Grassi
21.2 g
Fibre
26.2 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
150.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of Korea
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Eggplant and Lentil Salad
40min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Whipped Kahlua® coffee
5min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Yoghurt cheese
24h 40min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
15-minute noodles
15min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
High protein peanut banana shake
5min