Dispositivi & Accessori
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Prep. 10min
Totale 10min
350 g
Ingredienti
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 350 g
Sodio
5805 mg
Proteine
18.5 g
Calorie
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Grassi
8.2 g
Fibre
10.9 g
Grassi saturi
1.5 g
Carboidrati
82 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Kam Heong Chicken
1h 20min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Sayur Asem
Nessuna valutazione
Sichuan Chili Oil
50min
Vietnamese Style Noodle Salad
40min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Nessuna valutazione
Whole fish curry
45min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Korean marinade
40min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Soy milk and Mantou buns
6h