Dispositivi & Accessori
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Prep. 10min
Totale 10min
350 g
Ingredienti
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 350 g
Sodio
5805 mg
Proteine
18.5 g
Calorie
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Grassi
8.2 g
Fibre
10.9 g
Grassi saturi
1.5 g
Carboidrati
82 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Nessuna valutazione
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Korean fried chicken
4h
Sticky Gochujang Marinade
10min
Gado gado
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min