Dispositivi & Accessori
Hakka Rice Wine Chicken
Prep. 5min
Totale 1h 25min
5 portions
Ingredienti
-
boneless chicken drumsticks (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
-
salt1 tsp
-
toasted sesame oil plus 1 tbsp extra15 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)4 tbsp
-
old ginger cut in thin slices20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
327 mg
Proteine
43 g
Calorie
1825 kJ /
436 kcal
Grassi
24 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
6 g
Carboidrati
3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Nourishing Confinement Food
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Sweet and sour pork ribs
40 min
Yam Rice
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Ginger Pork
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Braised pork belly
55 min