Dispositivi & Accessori
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water30 g
-
lemon juice15 g
-
tahini20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil75 g
-
courgette cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
red pepper cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
wheat flour tortilla (Ø 22 cm)4
-
red onion thinly sliced, for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
795.4 mg
Proteine
10 g
Calorie
1879.8 kJ /
449.3 kcal
Grassi
26.7 g
Fibre
7 g
Grassi saturi
3.7 g
Carboidrati
44 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wraps Around the World
5 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Chicken Nuggets and Chips
1 Std. 15 Min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 Std. 30 Min
Caprese Omelette
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Quick Bread Rolls
45 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min