Dispositivi & Accessori
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Prep. 30min
Totale 1h 30min
4 porties
Ingredienti
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
286.6 mg
Proteine
34.4 g
Calorie
1836 kJ /
437.8 kcal
Grassi
19.8 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
5.6 g
Carboidrati
10.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nessuna valutazione
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nessuna valutazione
Pizza Diavola
Nessuna valutazione
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Tiramisu met chocolade en chili
Nessuna valutazione
Flammekuchen
Nessuna valutazione
Paneer tikka pizza
Nessuna valutazione
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Pico de Gallo
Nessuna valutazione
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Dadel- en Haverdrank
20min
Spaanse risotto
40min