Dispositivi & Accessori
Butternut Squash and Ginger Soup
Prep. 15min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
4.3 g
Calorie
761.6 kJ /
182 kcal
Grassi
10.5 g
Fibre
3.1 g
Carboidrati
21.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cozy Soups
10 ricette
Canada
Canada
Potrebbe anche interessarti...
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Pink Moon Milk
10min
Habanero Salsa
10min
Courgette and Lemon Sorbet
8h 5min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Nessuna valutazione
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40min
Caprese Egg White Omelet
20min