Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
TM5 TM6

Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables

4.1 (10 valutazioni )

Ingredienti

  • 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
  • 200 g broccoli florets
  • 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
  • ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches freshly ground black pepper
  • 4 tsp tikka paste
  • 50 g red lentils
  • ½ lemon, zest only
  • 2 cm fresh ginger, sliced
  • 100 g onions, cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 50 g butter, cut in pieces
    o 50 g olive oil
  • 700 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
  • 100 g milk
  • 4 tsp cream, to garnish (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2360 kJ / 564 kcal
Proteine
39.4 g
Carboidrati
23 g
Grassi
35 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative