Versioni compatibili
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
o 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Proteine
- 39.4 g
- Carboidrati
- 23 g
- Grassi
- 35 g
Ricette alternative
Lentil and spinach soup
50 min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Sicilian prawn salad
40 min
Ratatouille Galette
1h 30min
Charoset
10 Min
Lemongrass and mint prosecco
1 godz.
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Immune Booster
10 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min