Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1000 g water
- 4 allspice berries or ½ tsp ground allspice
- 2 dried bay leaves
- 200 g gravy beef, cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g boneless skinless pork belly, rind removed and cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g mixed roots and vegetables (e.g. carrots, parsnip, brown onion), cut into pieces (3-4 cm)
- 10 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 200 g chicken livers
- 1 bread roll (approx.60 g)
- 2 ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp dried marjoram
- ¼ tsp ground ginger
- 3 eggs
- 60 g butter, cut into thin slices, plus 1-2 tsp extra for greasing
- 50 g breadcrumbs, for coating
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 501 kJ / 119 kcal
- Proteine
- 9.7 g
- Carboidrati
- 3 g
- Grassi
- 7.5 g
- Grassi saturi
- 2.8 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodio
- 307.2 mg
Ricette alternative
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Cloudy apple cider jelly
5 godz.
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Hunters' stew
1h
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40min
Kaffir lime granita
40min