Geräte & Zubehör
Kung Pao Chicken
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Glaze
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2 - 3
-
dried red chilies stems removed7 - 10
-
corn starch2 tsp
-
dark brown sugar2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
2 oz black bean garlic saucefermented black bean paste2 oz
-
1 ½ oz chicken stock, low-sodiumchicken stock1 ½ oz
-
1 - 2 tbsp soy sauce, lightsoy sauce1 - 2 tbsp
-
black vinegar1 - 2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 ½ tsp
-
peanut oil2 tsp
Sauté
-
water20 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)16 oz
-
peanut oil½ oz
-
bell peppers diced (½ in.)4 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)4 oz
-
carrots sliced (¼ in.)2 oz
-
raw unsalted peanuts plus extra to garnish1 ½ oz
-
green onions sliced on the bias, to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
699.3 mg
Protein
36.1 g
Kalorien
1987.9 kJ /
475.1 kcal
Fett
22.3 g
Ballaststoff
12.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
39.3 g
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