Geräte & Zubehör
Korean Fried Chicken
Vorbereitung 1 Std.
Gesamt 3 Std. 40 Min
6 portion
Zutaten
Chicken
-
garlic cloves3
-
ginger, fresh peeled, and thinly sliced2 cm
-
all purpose white flour115 g
-
cornstarch3 tbsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
chicken wings1550 g
Sauce
-
garlic cloves7 - 8
-
ginger, fresh peeled and thinly sliced3 cm
-
golden brown sugar70 g
-
rice vinegar85 g
-
honey85 g
-
Korean chilli paste to taste45 - 70 g
-
ketchup45 g
-
soy sauce, dark30 g
-
sesame oil30 g
-
vegetable oil for deep frying
-
sesame seed, any colour to garnish1 ½ tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1888.1 mg
Protein
48.6 g
Kalorien
4190.8 kJ /
1001.6 kcal
Fett
67.7 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Diamond Club CA - 1st edition
18 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Mini Burgers
2 Std. 40 Min
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Carnitas
50 Min
Jollof Rice
1 Std. 20 Min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Seafood Soup
Keine Bewertungen
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min