Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac

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Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
3 portions

Zutaten

Fermented Red Cabbage
  • coarse salt flakes
    15 g
  • red cabbage
    450 g
  • red wine
    250 g
  • sherry vinegar
    130 g
  • sumac
    1 pinch
  • black peppercorns
    2
  • star anise
    1 piece
  • clove
    1
  • dried bay leaf
    1
Celeriac Purée
  • celeriac peeled, diced
    400 g
  • whole milk
    200 g
  • double cream
    200 g
  • fine sea salt
    10 g
Roasted Duck Breast
  • water
    3300 g
  • fine sea salt
    150 g
  • duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
    3
Finalisation
  • beetroot juice
    110 g
  • unsalted butter diced, cold
    90 g
  • cornflour
    15 g
  • water
    15 g

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 33371.9 mg
Protein 41.6 g
Kalorien 3819.8 kJ / 912.9 kcal
Fett 59.6 g
Ballaststoff 6.1 g
Gesättigte Fettsäuren 33.9 g
Kohlenhydrate 39.2 g

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