Geräte & Zubehör
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
3 portions
Zutaten
Fermented Red Cabbage
-
coarse salt flakes15 g
-
red cabbage450 g
-
red wine250 g
-
sherry vinegar130 g
-
sumac1 pinch
-
black peppercorns2
-
star anise1 piece
-
clove1
-
dried bay leaf1
Celeriac Purée
-
celeriac peeled, diced400 g
-
whole milk200 g
-
double cream200 g
-
fine sea salt10 g
Roasted Duck Breast
-
water3300 g
-
fine sea salt150 g
-
duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)3
Finalisation
-
beetroot juice110 g
-
unsalted butter diced, cold90 g
-
cornflour15 g
-
water15 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
33371.9 mg
Protein
41.6 g
Kalorien
3819.8 kJ /
912.9 kcal
Fett
59.6 g
Ballaststoff
6.1 g
Gesättigte Fettsäuren
33.9 g
Kohlenhydrate
39.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Tarte Tatin
1 Std.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min