Pizza Diavola

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Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 portions

Zutaten

Dough
  • water
    145 g
  • sugar
    ½ tsp
    barley malt
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    15 g fresh yeast
  • strong white bread flour plus extra dusting
    270 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    15 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Topping
  • mozzarella cut in pieces (2 cm)
    130 g
  • spicy salami sliced
    100 g
    pepperoni, sliced
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    15 g
  • pomodorino tomatoes halved
    170 g
    baby plum tomatoes, halved
  • fine sea salt
    ½ tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 2498.4 mg
Protein 43.6 g
Kalorien 4229.6 kJ / 1010.9 kcal
Fett 45.1 g
Ballaststoff 5.1 g
Gesättigte Fettsäuren 15.9 g
Kohlenhydrate 105.8 g

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