Geräte & Zubehör
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4.549 g
Kalorien
1652 kJ /
393 kcal
Fett
27.014 g
Ballaststoff
1.971 g
Kohlenhydrate
34.015 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Crème brûlée
7 Std.
Traditional crème brûlée
25 Std.
Romesco dip
10 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Meringues
5 Std.
Fruit coulis
10 Min