Geräte & Zubehör
Springtime Risotto
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
carrots cut in pieces120 g
-
fennel bulbs cut in pieces100 g
-
150 g frozen green peas, shelledfresh green peas shelled150 g
-
red radishes quartered150 g
Pesto
-
fresh basil10 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
pine nuts50 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Risotto
-
water500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice250 g
-
liquid vegetable stock800 g
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
8 g
Kalorien
1411 kJ /
336 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Risotto
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min