Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Kohlenhydrate
- 78.9 g
- Fett
- 18.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.8 g
- Ballaststoff
- 15.5 g
- Natrium
- 1392.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Indian spiced sweet potato soup
25 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Lentil moussaka
3h 30min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Broccoli soup with sage oil
30min
Fresh fennel salad
10min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min