Geräte & Zubehör
Broad bean bruschetta
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
frozen broad beans thawed500 g
-
frozen green peas50 g
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
pimento stuffed olives10
-
lemon juice (approx. ½ lemon)2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
sourdough bread loaf cut into slices (2 cm thick) and toasted1
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for garnishing (optional)1 tbsp
-
lemon zest only, no white pith, for garnishing (optional)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1392.4 mg
Protein
34.7 g
Kalorien
2753.5 kJ /
655.5 kcal
Fett
18.7 g
Ballaststoff
15.5 g
Gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
78.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Apple and sage stuffing
10 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Basil pesto
10 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Smashed pea and bean dip
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Hommus
15 Min