Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Kohlenhydrate
- 72 g
- Fett
- 46.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 22.4 g
- Ballaststoff
- 15.3 g
- Natrium
- 508.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Moroccan chicken and couscous
45min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Sun-dried tomato tartare
15min
Spring greens with grapefruit
30min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Couscous tahini bowl
30min
Chicken Waldorf salad
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min