Geräte & Zubehör
Welsh Anglesey eggs
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
cheddar cheese cut into pieces150 g
-
water room temperature500 g
-
eggs (see Tips)6
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)500 g
-
leek green and white parts, washed well and cut into slices1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
milk250 g
-
plain flour20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
565.7 mg
Protein
15.1 g
Kalorien
1347.9 kJ /
322.2 kcal
Fett
19.5 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Flammkuchen with dates and bacon
1 Std. 20 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 Std.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min