Geräte & Zubehör
Peking Chicken
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushroom quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
53.8 g
Kalorien
2260 kJ /
540 kcal
Fett
12.2 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 Min
Prawn Tacos
30 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Shrimp Yakisoba
35 Min
Special Un-Fried Rice
45 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.