Geräte & Zubehör
Russian beetroot salad
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
sauerkraut (optional)100 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (optional)20 g
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3 g
Kalorien
583 kJ /
139 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
3.3 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Warm cabbage dish
15 Min
Beetroot salad
10 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Zucchini soup
25 Min
Vegetable soup
35 Min
Sardines in parcels with green bean salad
1 Std.
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min