Geräte & Zubehör
Caribbean curry
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Caribbean spice mix
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
black mustard seeds1 ½ tbsp
-
black peppercorns1 ½ tbsp
-
cayenne pepper½ tbsp
-
ground turmeric3 tsp
Curry
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
coconut oil40 g
-
coconut milk230 g
-
cinnamon quill1
-
lime juice20 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
red capsicum (approx. 200 g), deseeded and cut into strips1
-
fresh green beans trimmed and cut into halves140 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
vine-ripened tomatoes cut into eighths300 g
-
salt to taste (optional)
-
Greek-style natural yoghurt100 g
-
fresh coriander leaves to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
690.7 mg
Protein
8.2 g
Kalorien
1100.8 kJ /
262 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoff
9.1 g
Gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Vegetarian chilli
35 Min
Rendang curry
30 Min
Vegetable chilli
50 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Satay noodle salad
35 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Gobi masala
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min